Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Novo! Intervju meseca

Z vsakim novim izvedenim projektom vedno bolj odkrivamo, koliko izjemno zanimivih in talentiranih ljudi imamo med alumni. Ljudje, ki smo jih srečevali po hodnikih gimnazije sedaj živijo zanimiva življenja, govorijo vsak v svojem poklicnem žargonu in obvladajo kar delajo. Nekaj alumnov smo uspešno predstavili preko revij Amo® (in jih kmalu spet bomo z naslednjo številko) ter preko okrogle mize o poklicih. Preko slednje se je zableščal tudi talent novinarke Urše Žgajnar, ki se je prijazno odzvala na naše vabilo, da prevzame izziv priprave nove spletne rubrike Intervju meseca, preko katere želimo na naši spletni strani vsak mesec predstaviti eno od velikega števila zanimivih oseb,

ki izhajajo iz naših gimnazijskih hodnikov. Preberite prvi intervju v rubriki, intervju meseca marca 2012, še prej pa predstavitev ustvarjalke intervjujev.

Mnogi se Urše Žgajnar spomnite iz časov, ko je po škofijski hodila 5. generacija, še več pa jo morda pozna iz njenega novinarskega dela življenja. Tega je pred petimi leti začela na RTV SLO na jutranjih poročilih, sedaj pa je novinarka in voditeljica v oddaji Svet na Kanalu A. Nas je posebej prepričala, ko smo jo videli na delu v živo. S svojim prefinjenim občutkom za vodenje pogovorov se je izjemno izkazala na prvi okrogli mizi o poklicih Kluba Alumni ŠKG, saj je v pogovoru z dvanajstimi intervjuvanci znala oblikovati zelo zanimiv interaktiven pogovor. Tako kot se je prijazno odzvala na naše prvo vabilo, se je odzvala tudi na drugo vabilo, da prevzame priprave rubrike Intervju meseca, katere sadov se že zelo veselimo. Urši hvala in veliko veselja pri pogovorih želimo!

Vsi, ki bi želeli predlagati koga, s komer bi moral biti opravljen intervju, nam to javite na [email protected]. Idej je veliko, vendar dobrih idej ni nikoli preveč.